2018 toi mukanaan täysin uudet kuviot!

En luvannut, en asettanut tavotteita. Molempia minulla riittää ihan jokapäiväisessä elämässäni ja palan aina halusta mennä niitä kohti. Toki on olemassa asioita, jotka haluaisin tämän vuoden aikana saavuttaa, mutta en voi vaatia itseltäni muuta kuin sen, että teen parhaani. Tavotteiden puutteellisuudesta huolimatta 2018 toi mukanaan uudet kuviot työjuttujen suhteen ja AIETTÄ! Olen niin innoissani!

Uudet kuviot

Syksystä saakka olen valmentanut Konalan TFW-salilla ja homma alkaakin pikkuhiljaa olla niin sanotusti “hallussa”, kuten meillä sanotaan, heh! Minulla on kuitenkin ollut tässä koko ajan yksi pieni ongelma: vielä hetki sitten tein valmennusten lisäksi kokopäiväistä työtä toisella puolella pääkaupunkiseutua ja pitää myöntää, että arjen pyörittäminen oli ajoittain aikamoista rulianssia. Mietin epätoivoisesti päivittäin, miten ratkaisisin pattitilanteen – ja niin se metsä vaan vastaa kun sinne huudetaan. TFW Konalassa vapautui toimistotyöntekijän paikka, enkä epäröinyt hetkeäkään.

Uudet kuviot

Niinhän siinä kävi, että sopparit allekirjoitettiin ja nyt muutamien valmennusten lisäksi palloilenkin salilla pääasiassa toimistohommien merkeissä. Koko elämäni on vihdoin “samassa” paikassa, taitan työmatkat kävellen ja pääsen treenaamaan ihan koska vain haluan. Lisäksi saan hengailla huikeiden tyyppien kanssa jatkuvasti – sekä työkavereiden että treenaajien! Voiko olla parempaa? On se jännä, miten elämä kantaa ja tuo mukanaan juuri ne asiat joita olet toivonutkin, mitä ihmeellisintä kautta! Tuntuu, että olen etsinyt omaa paikkaani jo pitkään, mutta olen myös koko ajan tiennyt, että se löytyy liikunta-alalta. Työskennellessäni pari vuotta sitten isossa vaateketjussa vastuumyyjänä, seuraava isompi steppi olisi tuolloin ollut myymäläpäällikön paikka. Olen aina ollut hyvin kunnianhimoinen, enkä oikeastaan koskaan pysähtynyt miettimään, mistä olen aidosti kiinnostunut. Lopulta kuitenkin tajusin, että haluan jotain ihan muuta. Tunsin itseni pähkähulluksi lopettaessani kyseisessä työpaikassa ja heittäessäni hienon tilaisuuden hukkaan. Tuota päätöstä olen miettinyt moneen otteeseen – oliko se varmasti oikea? Viimeisen vuoden aikana olen varmistunut siitä, että oli se.

Kadonnut treenimotivaatio

Kumpa olisin kaiken aiemman hapuilun keskellä tiennyt, miten vähän juuri sen oman unelman toteuttaminen loppupeleissä vaatii. Vain luopumalla nykyisistä, varmoista asioista, tilalle voi saada uusia, mielenkiintoisia juttuja. Toisaalta, olen myös sitä mieltä, että kaikki päätökset joita teemme, ovat oikeita. Se, mitä päätöshetkellä tunnet riittää. Valitsematta jäänyttä vaihtoehtoa ei ole olemassakaan – ei ole ikinä ollutkaan.

Mahtavaa alkuvuotta jokaiselle ja tsemppiä unelmien tavoitteluun!

Lisää luettavaa:

Pitääkö somessa olla rehellinen?
Mikä on sopiva paino naiselle?
Iik housunnappi kiristää – mitäs nyt?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s