Nämä tekstit eivät kiinnostaneet ketään!

Koska rakastan lukea muiden bloggaajien itseronisia tekstejä heidän epäsuosituimmista postauksistaan, päätin itsekin tarttua tuumasta toimeen. Kaivoin siis sekä omaksi että teidän huvitukseksenne arkistojen kätköistä tilastollisesti epäsuosituimmat postaukseni. Käytännössä nämä ovat saaneet vähiten klikkauksia ja siitähän sopii syyttää joko surkeaa otsikointia, luotaantyöntävää ingressiä (=johdantoa) tai vain yksinkertaisesti aihetta, joka ei ole herättänyt klikkaustarvetta hyvässä tai edes pahassa. Lähdetäänpäs sitten kurkkaamaan, mitkä postaukset eivät kiinnostaneet ketään – ja heitetään tietysti joukkoon muutamat viiltävät analyysit, minkä takia ko. tekstit ovat mahdollisesti tälle listalle päätyneet!

Ketään ei kiinnosta

Top 5 tekstit, jotka eivät kiinnostaneet ketään:

Sade – mikä ihana tekosyy…

Näistä vanhoista (krhm.. viime vuonna kirjoitetuista) teksteistä tulee jotenkin sellainen olo, että tekisi mieli mennä ajassa taaksepäin, taputtaa itseään päälaelle ja huokaista rohkaisevasti: “kyllä se siitä.” Ensinnäkin… Tuo otsikko? Postausta klikatessani muistin, että olin tehnyt erittän “nokkelan” jatkumon tuolle lausahdukselle postauksen alkuun, mutta hei! Jos ketään ei kiinnosta klikata, niin se ei kenellekään koskaan aukea. Toinen juttu on sitten nuo kuvat. Kännykällä näpsäisty, kännykällä muokattu – kännykällä varmaan julkaistukin, jos en kerran ole huomannut laadun olevan mitä on. Kolmas juttu on tuo tukka, hahah! Käykää pliis katsomassa millaisessa fledassa pistelin menemään vuosikaudet. “Tässä mitään kampaajaa tarvita, ennenkin blondannut…”

Onko mokaaminen noloa?

Tämän tekstin kohdalla en itseasiassa ole ihan varma, mikä meni pieleen. Karseista kuvista huolimatta postauksen sisältö on ihan pätevää tavaraa. Toisaalta voi olla, että vaikka itse olen täysi tunari ja mokailen jatkuvasti, muille aihe ei ehkä ole niin sydäntä lähellä, eikä otsikko ole siitä syystä kerännyt suurta klikkimäärää. Otsikon muotoilu on myös ehkä vähän hölmö eikä oikeastaan edes vastaa sisältöä. “Näin pääset yli omasta mokailustasi” olisi voinut toimia paremmin?

Kauniita päiväunia

Huoh. Taas se otsikko. Voin kuvitella että olen ollut ihan liekeissä tästä ja kuvitellut olevani kovinkin nokkela, haha! Todellisuudessahan se ei anna lukijalle käytännössä mitään syytä klikata. Tämäkin teksti sisältää päteviä vinkkejä onnistuneisiin päiväuniin, mutta oi, miksei sitä voi mainita jo otsikossa?

Tahdonvoimaa!

No nyt otsikko vastaa jo paremmin sisältöä, muttei toisaalta anna sen koommin syytä klikata. Tämä teksti kertoo Fitnessmallikisaan kuuluneesta päivästä, jossa Spartan Gearin äijät tulivat yllättämään meidät ihan älyttömän rankalla treenillä kuvauspäivän päätteeksi. Tahdonvoimaa todellakin tarvittiin! Postaus itsessään ei rehellisesti sanottuna tarjoa lukijalle mitään ihan älyttömän mielenkiintoista, ellei hän sitten ole varta vasten kiinnostunut Fitnessmallikisan etenemisestä tai Spartanin armeja -tyyppisistä treeneistä. Voi että, itselleni ko. teksti kuvineen kyllä herätti aivan ihania muistoja!

Riitämmekö me itsellemme?

Kylläpäs näitä pohdiskelevia, syvällisiä tekstejä onkin tullut rustattua! Tämä käsittelee enimmäkseen sitä, kuinka elämäänsä ei saa omistaa timmin kropan tavoittelemiselle ja sitä että onni lähtee ihan muista asioista. Jälleen kerran, samaa mieltä olen edelleen, mutta nyt pitää hieman kyseenalaistaa itseäni tämän tekstin kirjoittajana: en mukamas kokenut mitään paloa olla tietyn näköinen tai kokoinen, mutta silti samaan aikaan dieettasin Fitnessmallikisan finaalia varten? En nyt tiedä täyttääkö tämä kaksinaismoralismin piirteitä pahimmalla mahdollisella tavalla, mutta vähän ristiriitaiselta kuulostaa. No, kaikesta oppii ja nykyään voin onneksi samaistua tekstiin käsi sydämellä! Tässäkin otsikointi on vähän turhan kaukaa haettu eikä yrityksestä huolimatta herätä tunteita.

Kylläpäs tekee muuten hyvää välillä kritisoida itseään ihan tällä tavalla rakentavasti. Vaikka olen kehittynyt kirjoittajana paljon, haluan jatkuvasti viedä osaamistani eteenpäin. Silloin ei auta muu, kun katsoa mikä toimii ja mikä ei – ja tietysti pohtia miksi niin.

Muistetaan kuitenkin antaa itsellemme enimmäkseen niitä ruusuja, sen me olemme ansainneet. Ihanaa joulunodotusta tyypit!

Lisää luettavaa:

Mikä on sopiva paino naiselle?
Iik housunnappi kiristää – mitäs nyt?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s