Parhaat fitness-kanavat Youtubessa!

Minä rakastan Youtubea! Mitäpä muutakaan sitä työpäivän päätteeksi tekisi, kun pistäisi ruoan lautaselle ja uppoutuisi toinen toistaan taitavampien tubestarojen ihmeelliseen maailmaan. Ei varmaankaan ole aihepiiriä, josta kyseiseltä sivustolta ei löytyisi videota ja niinhän siinä yleensä käy, että alunperin etsit ohjetta näyttökuvan ottamiseen läppärillä ja tunnin päästä löydät itsesi ihmettelemästä salaliittoteorioita (tai sitten se olen vain minä…)

Parhaat fitnesskanavat

Itseäni luonnollisesti kiinnostaa omaa lemppariaihepiiriäni eli reeniä ja kaikkea siihen liittyvää koskevat videot JA uskon teitä siellä toisessa päässä kiinnostavan myös. Eihän tässä siis auta muu kuin pistää hyvä kiertämään! Tässä oma top 5 -listani kanavista, joiden videoita odotan kerta toisensa jälkeen kuin kuuta nousevaa:

Fitness-kanavat top 5:

5. Grace Fit UK

Tämä eloisa, itseäni lähes pari vuotta nuorempi tytön tyllerö on videoissaan todella aidon ja helposti lähestyttävän oloinen. Hän päivittää aktiivisesti treenivideoita ja vlogeja, joista saa hyviä vinkkejä omaan arkeensa. Lisäksi hänellä tuntuu olevan terve suhtautuminen ruokailuihin ja kertookin laihduttaneensa hiljattain muutaman kilon ilman sen kummempaa tarkkailua ja kalorinlaskentaa.

4. Stephanie Buttermore

Hiljattain tohtoriksi itsensä väitellyt nainen hyödyntää tiedeosaamistaan treenaamiseen ja hyvinvointiin. Hänen videoistaan oppii aina jotakin uutta ja iloisuutensa ansiosta tiedeasiat eivät ole puuduttavia vaan mielenkiintoisia. Stephanie on myös kovan luokan esimerkki siitä, kuinka nainen voi olla samaan aikaan älykäs, kaunis ja vahva.

3. Sarahs Day

Kanavan päähenkilöstä ei tarvitse mainita muuta, kuin että katsokaa yksikin hänen videonsa, niin haluatte nähdä lisää. Hänen eloisa persoonansa valloittaa katsojan niin, ettei videon aiheellakaan ole enää merkitystä. Hyvinvointiaspekti toimii ainoastaan viimeisenä silauksena.

2. Christine Salus

Tämän kanavan löysin ihan hiljattain, onneksi! Kanadalainen, yli kolmekymppinen naisihminen kertoo omista ulkonäköpaineistaan ja syömisiin liittyvstä ongelmista, joihin hän tuntee löytänensä tasapainon vasta vuosi sitten. Reilusti päivittäistä kalorinsaantiaan nostanut nainen on huippukunnossa ja motivoi etenkin nuoria tyttöjä syömään reilusti.

1. Natacha Océane

Paras. Youtuberi. Ikinä. Ihana ja suloinen Natacha on huippukunnossa ja syö kuin hevonen… Olin ekasta videosta lähtien myyty!

DSC_0741

Löytyikö joukosta omia suosikkeja? Entä löytyikö joukkoon lisättävää? Kommentoikaahan alas.

Mahtavaa maanantaita kaikille!

Lisää luettavaa:

Kaikkia fitnessvinkkejä ei kannata noudattaa!

2 thoughts on “Parhaat fitness-kanavat Youtubessa!”

  1. sarahs day on tuttu en oikein pitänyt, liikaa hömppää ja aika samanlaisia varsinkin ruokapväkirjat. omat suosikit kannattaa tsekata brittany lesser ja amanda bucci molemmat aktiivisia nuoria ehkä vähän fitnesskuplassa eläviä. tietoa ja asiantuntemusta kara corey fit ravitsemusasiantuntija. ruotsalaisista ida warg(ainakin 300videota)päivittää jatkuvasti ja hanna öberg.

    Like

    1. Jep, Sarah dayssa on kyllä juurikin tuo, että videot kiertävät usein kehää. Toisaalta, hän on sen verran hulvaton persoona, että se kompensoi mielestäni hyvin. Amanda Buccia olen hieman seurannut, mutta hänen “asiantuntemuksensa” on turhan kyseenalaista… Hanna Öberg sen sijaan on myös yksi ehdoton lempparini, vaikka jäikin uupumaan tästä listauksesta. Täytyykin käydä tsekkaamassa nuo muut, kiitos vinkeistä!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s