Uskomattoman hyvä kasvonaamio: The Incredible Face Mask

Olenkin aiemmin jo puhunut teille paljon ihostani ja sen ongelmista. Etenkin aikuisuuden kynnyksellä kokemani aknevaihe on tuottanut harmaita hiuksia. Onneksi nyt tilanne on ihan hyvä, vaikka epäpuhtauksia kasvoille välillä tuleekin. Hienosäätöä koen tarvitsevani etenkin mustapäiden ja muiden pienten näppylöiden eliminoimiseksi, josta päästäänkin seuraavaan aiheeseen:

Ette arvaa miten kauan olen etsinyt sellaista kasvomaskia, joka oikeasti tarttuu naamaan kunnolla. Olen ihan tosissani tilannut lukuisia samalla periaatteella toimivia naamioita, mutta lopputulos on se, että joko ne irtoavat kasvoista riekaleina tai kalvon tarra on niin heiveröistä että naamio lähtisi varmaan jo tuulen mukana irti. No, nyt etsimäni tuote todella löytyi.

Koska rakastuin aiemmin kokeilemaani MayBeautyn Incredible Face Gel -tuotteeseen niin paljon, halusin ehdottomasti kokeilla myös heidän toista tuotettaan Incredible Face Mask -naamiota. Jälleen kerran, olin kuin puulla päähän lyöty siitä, että tuote ei pelkästään vastannut odotuksiani, vaan myös ylitti ne.

Kyse on siis suuren suosion saaneesta keksinnöstä, jonka mekanismi vie kaikki epäpuhtaudet kasvoilta kuivaa ihosolukkoa ja mustapäitä myöten. Naamio levitetään kasvoille mustana “savena”, jonka jälkeen sen annetaan kuivua lähes tunnin ajan. Lopputuloksena on yhtenäinen kasvoja peittävä maski, joka irrotettaessa tekee edellämainitun toiminnon.

Ensinnäkin, jo levitys itsessään oli hauskaa paketissa mukana tulleen pensselin avulla. Siinä alkoi suorastaan lapsettaa, kun sai oikein luvan kanssa sotkea kasvot mustalla maalilla, haha! Havaitsin, että levityksen jälkeen kannattaa heti huuhtaista sivellin huolellisesti mikäli aikoo säilyttää sen hyvänä seuraavia kertoja varten, sillä naamio alkaa jymähtämään aika nopeasti. Sitten ei muuta kuin Netflix käyntiin ja rentoutumaan! – Tai näin olisin halunnut tehdä, mutta tosiasiassa tyhjensin tiskikoneen ja kirjoitin pari työjuttua…

Odotin pakkauksessa mainitun minimiajan verran, koska mielestäni naamio oli tuossa kohtaa jo aika hyvin kovettunut kiinni kasvoihin. Ja ai että sitä iloa kun lähdin irroittamaan kalvoa! Se oli ihan toden teolla tarttunut kiinni, ja irrotuksen edetessä se lähti yhteneväisenä koko kasvojen pinta-alalta. Huuhtelin lopuksi kasvot vielä huolellisesti ja levitin kosteusvoiteen. Kyllä oli muuten siloposket seuraavana päivänä!

Jos haluat todella kokea laadukasta ihonhoitoa kotona, suosittelisin ettet edes lähtisi kokeilemaan muita kuin MayBeautyn tuotteita. Tämän sanon kokemuksen syvällä rintaäänellä, monen pettymyksen jälkeen. Koodilla nicimask voit kokeilla tuotetta 30% edullisemmin todetaksesi tämän itse. Yleensä en ole missään asioissa näin ehdoton, mutta aikuisiän aknen kokeneena ja kaikki mahdolliset tuotteet läpikäyneenä tiedän todella mistä puhun.

Toivottavasti tästä oli teille hyötyä, aivan ihanaa kesäkuun alkua kaikille!

 

 

4 thoughts on “Uskomattoman hyvä kasvonaamio: The Incredible Face Mask”

  1. Nyt jo kolmas blogi, jossa luen tästä tuotteesta ja sen tehosta! Pitääkin siis testata josko se tähänkin turpaan auttaisi…

    Like

    1. Mahtavaa kuulla! En itseasiassa ole kokeillut kolmatta tuotetta, mutta se lähtee kyllä ehdottomasti testiin seuraavaksi! 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s