Tuote, jolla haalensin aknejäljet: The Incredible Face Gel

Minun piti tulla varmaan jo kaksi viikkoa sitten mainitsemaan teille ensimmäisen kerran tästä huippulöydöstä, joka on todella muullistanut ihonhoitoni täysin. Jotenkin tässä on vaan niin kiirettä pitänyt, että kaikki vähänkin pienemmät asiat tuppaavat jäädä unholaan… No, joka tapauksessa nyt aion tykittää teille hieman ihonhoitoasiaa, ja näin poiketa kerrankin tavanomaisesta postauslinjastani. Tosin, ihosta huolehtiminen kuuluu mielestäni oleellisena osana treenaavan ihmisen arkeen, koska naamaa tulee jynssättyä ehkä tavanomaista useammin kaiken hikoilun seurauksena (ellette tee kuten minä, ja vedä hikinaamalla kaikki päivät läpeensä, uskoen vahvasti sen tuovan vain kaunista hehkua kasvoille…)

Oli miten oli, kyllä se iho tulisi kuitenkin vähintään 1-2 kertaa päivässä puunata raikkaaksi kaikesta meikistä ja muista epäpuhtauksista, harrasti sitten ahkeraa treenaamista tai ei. Kuten olen tässä postauksessa kertonut, kärsin 18 ikävuoden kieppeillä harmillisen “myöhäisaknen” joka todella söi itsetuntoa noihin aikoihin. Tämän pajastettuani olen joutunut muutamalle henkilölle aiheesta etsimään ihan kuvamateriaaliakin, syystä että koin ongelmani jokseenkin vähätellyksi, ihoni ollessa hyvin toipunut tuosta ikävästä vaiheesta. Blogiin en edelleenkään koe tarpeelliseksi noita kuvia laittaa, mutta mikäli joku siellä ruudun toisella puolella kaipailee vertaistukea aiheeseen liittyen niin pistäkää kommenttia tai vaikka yksityisviestiä somessa. Vakuutan, että I Feel Ya!

Kun pääsin iho-oireista eroon ja näppylät katosivat, jäi niistä kuitenkin ikäviä punaisia läikkiä pitkin poskiani. Ilman meikkiä näytti siltä, kuin kärsisin aknesta edelleen. Rehellisesti sanottuna itseäni nämä jäljet haittasivat elämääni asteikolla 1-5 ehkä 1 verran, aiempaan näppylävaiheeseen rinnastettuna. En siis ottanut niistä eroon pääsemisestä mitään stressiä, ja aika hyvin ne haalenivat parin vuoden sisään ihan vain säännöllisellä kuorinnalla ja hyvällä kosteutuksella. Kuitenkin välillä minua on ärsyttänyt vielä tänäkin päivänä, että en ole voinut esimerkiksi käyttää pelkkää ohutta peitevoidesipaisua, saatika edustaa lainkaan ilman ihomeikkiä, koska kasvoni ovat edelleen hieman “kirjavat” (olipa kaunis ilmaisu..) Tämä ei tosiaan perusarkeani haittaa, ja voin ihan hyvin lähteä vaikka kauppaan ilman meikkiä, no broblem. Olisi kuitenkin mukavaa, että joskus kiireaamuna sitä voisi lähteä myös esimerkiksi töihin _ilman_ ihomeikkiä. Syy siihen miksi en mukamas voisi, on ihan puhtaasti siinä, että koen etenkin asiakaspalvelutyössä velvollisuudekseni näyttää edustavalta ja huolitellulta. Tämä illuusio ei kuitenkaan toteudu, mikäli ilmaannun paikalle punaisine laikkuineni. Enhän laittaisi ryppyistä paitaakaan, ja menisi edustamaan toisen elämäntyötä, kun voisin sen myös silittää? Kyse ei siis ole siitä etten kehtaisi, tai että mielestäni olisi järjestään väärin kulkea ilman meikkiä mikäli iho ei ole virheetön… 80% vapaa-ajastani vietän itse tosiaan meikittömänä, enkä nykyisin enää uhraa ajatustakaan sille, miltä ihoni sattuu tuolla hetkellä näyttämään.

Nyt kun tiedätte hieman pohjaa aiheeseen liittyen, voimme siirtyä itse tuotteeseen. Kyseessä on nimittäin MayBeautyn kuorinta-aine, joka ei kuitenkaan ole ihan mistään tavanomaisesta päästä. Siinä ei ole mitään kuorivia rakeita tai iholle liimautuvaa koostumusta. Se on vain geeli. Ihan hajuton, väritön (ja varmaan myös mauton, jos rohkenisi maistamaan) geeli, johon suhtauduin aluksi melkoisen epäileväisesti. Sipaisin sitä iholle, ja tein kuten ohjeessa käskettiin. Hetken päästä aloin huomaamaan, kuinka geeli oli sormissani muuttunut rakeiseksi. Olin ihan että “ooh taikaa tähän tuli nyt näitä kiteitä”, kunnes tajusin, että muuttunut koostumus johtuikin omasta kuolleesta ihosolukostani, jota nyt pyörittelin geelin joukossa kasvoillani. Se vasta taikuudelta tuntuikin, sillä olin juuri edellisenä päivänä kuorinut ihoni tavanomaisella kuorinta-aineellani, ja silti kuona-aineita irtosi kasvoistani tuolla tavalla! Sain aivan äärimmäistä tyydytystä katsoessani, kuinka ihoni kirkastui kohta kohdalta, vanhan solukon väistyessä tieltä. Kuulostaa melkoisen ällöttävältä, mutta sitä kauneudehoito pohjimmiltaan usein on…

Tuntui ihan siltä, kuin olisin ollut jossain kalliissa kasvohoidossa. Geeli ei tuntunut kasvoilla yhtään miltään, ja olin aivan äimistynyt kuinka helppoa sen käyttäminen oli. Hoidon jälkeen iskin kasvoilleni hyvän kerroksen rasvaa ja menin piakkoin nukkumaan. Seuraavana aamuna ihoni oli pehmeä kuin vauvan poski. Nyt kun olen noin kuukauden ajan käyttänyt tuotetta, punaiset jäljet poskissani ovat haalistuneet entisestään, eikä niitä käytännössä huomaa enää lainkaan. Ei siis tarvittu muuta kuin oikeanlainen kuorinta, joka ihon pinnan raapimisen sijaan oikeasti poistaa kuolleen ihokerroksen.

Käykää ihmeessä klikkaamassa itsenne MayBeautyn sivuille, ja tutustumassa myös heidän muihin tuotteisiinsa. Jos tekstistäni ei käynyt jo ilmi, voin ainakin suositella Incredible Face Geliä aivan 100%!

Aivan mahtavan ihanaa, energistä ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s