Resepti: Proteiini-frozen youghurt

Itse en ole keittiöhommissa mikään suunnaton kokkikolmonen, mutta kovasti yritän aina heittää hatusta kaikenlaisia kokeilureseptejä. Joskus menee syteen ja joskus saveen haha… Erityisesti terveelliset reseptit ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ihan siitä syystä että tykkään syödä kerralla enemmän. Olisi siis hyvin harmillista jättää makean syönti vain maisteluasteelle, kun terveellisellä ohjeella voi korvata vaikkapa kokonaisen aterian!

Viime viikonloppuna sainkin inspiraation jäljitellä jotakin jäätelön tyyppistä, ja mielestäni suoriuduin tästä tehtävästä mainiosti. Ainesosatkin löytyivät kutakuinkin valmiina kotoa, ja se on kyllä aina plussaa. Pidemmittä puheitta, tässä terveellisten herkkureseptien taivaasta pudonnut, erittäin simppeli ohje myös jakoon teille!

Mustikkainen proteiini-frozen youghurt

250g Ehrmann -maitorahkaa
100g pakastemustikoita
2 taatelia (poista kivet)
1 scoop Mass Whey -heraa suklaanmakuisena

Ei muuta kun kaikki aineet sekaisin blenderillä tai sauvasekottimella. Sen jälkeen sose kaadetaan laakeaan astiaan, peitetään foliolla tai kannella, ja laitetaan pakkaseen n. puoleksitoista tunniksi. Sitten vain jädeä kulhoon ja nauttimaan!

Minähän en tosiaan malttanut odottaa kun vaivaisen tunnin, jolloin sose ei ollut vielä täysin kohmettunut. Toisaalta, sula osuus toimitti hyvin kastikkeen virkaa, ja taidan jatkossakin jättää pakastusajan hiukan lyhyemmäksi. Makuasioita siis nämäkin, suosittelen kokeilemaan vaikka molemmin tavoin!

Mahtavaa viikonjatkoa kaikille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s