Päivitä vaatekaappisi vuoteen 2017 Bonuswayn avulla!

Ihanaa, kevätkausi on jälleen täällä!

Vaikka vielä suurimmat osat päivistä tuleekin varmasti kuljettua toppatakin ja kaulahuivin suojissa, ei mene aikaakaan kun päälle olisi jo löydettävä jotakin kevyempää. Itse olen aivan hullaantunut kaikenlaiseen katu- ja sporttimuotiin, mutta en saanut viimevuoden puolella aikaiseksi tehtyä mitään isompia hankintoja. Kevään lähestyessä on kuitenkin aina ihanaa hiukan “uudistaa” itseään ja raikastaa vaatekomeroa tuoreilla hankinnoilla!

Bonuswayn kautta tilatessa, myös näistä ostoksista kertyy mukavasti tienestiä omalle bonustilille, josta summan voi tosiaan nostaa 15 euron rajan ylittyessä. Kävin hiukan kurkkimassa mitä kaikkea sivuston kauppojen tarjonnasta löytyykään, eikä riemunkiljahduksilta voitu oikeastaan välttyä.. Lempparikaupat täynnä lempparituotteita tekevät naisen kuin naisen iloiseksi, varsinkin kun shoppailusta palkitaan rahasummalla!

Kävin ensin tsekkaamassa oman ikisuosikkini Junkyardin uutuudet. Erityisesti Adidas -rintamalla näytti pyyhkivän hyvin, sillä sivut täyttyivät toinen toistaan ihanemmista värikollareista ja rennoista teepaidoista, perinteisin logoin koristeltuna. Rakastuin myös erilaisin tuunauksin varusteltuihin jumppapusseihin, jotka tuovat sporttista särmää asuun kuin asuun. Kenkäosastolla törmäsin uuteen supercooliin lenkkaripariin, nimittäin Tubular Runneriin. Nahkaiset yksityiskohdat korkealla pohjalla varustettuna tuovat näyttävyyttä muuten mukavuudenhaluisen makuun sopiviin kenkiin.

Sitten on tietysti kaiken kattava Nelly.com, jonka sporttiosastolta löysin ihania treenikuteita. Pidin erityisesti tuotteista, joihin on lisätty yksityiskohtia läpinäkyvästä mesh -kankaasta. Myös kaikenlaiset setit vievät huomioni tällä hetkellä, kuten Pure Limen harmaameleeratut treenihousut ja -paita. Olen myös ihan hiljattain syttynyt kaupoissa viliseville, metallinhohtoisille jumppavaatteille. Nellyn valikoimasta Nikeltä löytyy ainakin todella upeita yksilöitä, oli hakusessa sitten toppi tai trikoot!

Urheiluvaatepuolella loistaa tietysti Biancaneve, jonka kauniin naiselliset sporttiasut ovat ehdottomasti vaatekaapin timantti. Valikoimasta löysin todella kauniin, peplum -tyylisellä helmalla vaustetun topin, jota oli saatavilla useissa väreissä. Tämä mahdollistaa mukavan treenipukeutumisen, naisellisellisella tavalla! Bongasin myös upean ihonmyötäisen, trikoosta valmistetun kokomustan haalarin, joka päällä olisi varmasti mukava joogata tai harjoittaa kehonhuoltoa.

Näistä tuotteista on siis omat keväthankintani tehty, vielä pitäisi malttaa odottaa niiden saapumista…

Käykää ihmeessä tekin klikkaamassa itsenne sisälle Bonuswayn loistavaan palveluun, ja etsimässä omat suosikkinne keväiseen vaatekomeroon. Muista, että liittymällä palveluun et menetä mitään, vaan pelkästään saat, nimittäin rahaa ostoksistasi. Lisäksi ensimmäisen oston yhteydessä tulet saamaan 10€ lisätienestin heti kättelyssä. Mahtava diili, vai mitä?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s