KAHDEKSAN VIIKON SISU -TREENIOHJELMA!


Vaatteet: Mass.fi/Better Bodies

Kuten varmasti ainakin snäppiäni seuraavat henkilöt tietävät, meitä kuvattiin (jopa useampaan otteeseen) joulua edeltävällä viikolla Massin toimesta. Kuvien oli määrä päätyä bannereihin, mainoksiin sekä tietysti itse treeniohjelmaan. Minä pääsinkin toimimaan treeniohjelmassa mannekiinina, näyttämässä jumpattavia liikkeitä!

Sisu -ohjelman tarkoituksena on tuoda esiin sitä suomalaista tahdonvoimaa, joka vie meidät läpi vaikka harmaan kiven.

Uskon, että jokaisen elämässä on hetkiä, joissa tarvitaan sisua selviytyäkseen. Tilanteen ei tarvitse liittyä välttämättä mihinkään suureen vastoinkäymiseen tai rankkaan urheilusuoritukseen, vaikka siitä toki on hurjasti hyötyä edellämainittujen asioiden selättämisessä. Kuitenkin Sisussa on potentiaalia paljon muuhunkin, ja sille on hankala löytää mitään tietynlaista kiteytystä. Mielestäni Sisu on jokaisen itsensä määritettävissä, ja tilanteet, joissa sitä kaivataan voivat vaihdella suurestikin. Sisu ei ole pelkkää fyysistä voimaa, vaan ennen kaikkea ihmisen omaa, henkistä vahvuutta.

Ennen ohjelman aloittamista, suosittelenkin jokaista miettimään, kuinka sisu näkyy omassa elämässä ja mitä hyötyä sisukkaasta asenteesta on. Näin saavutat otollisen mielentilan kahdeksan viikon treenien suorittamiseksi, ja pääset ylittämään itsesi! Me myös Massin kanssa toivoisimme sinun jakavan oman Sisu -periaatteesi videon muodossa, joko Instagramiin tai Facebookkiin, tägillä #sisumass. Tällä tavoin voimme tsempata toisiamme, ja olla vuorovaikutuksessa muiden sisukkaiden treenaajien kanssa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s