Bonuswayn kautta tienaat shoppaillessa!

Oivoivoi, yksi pitkäaikaisista toiveistani toteutui hiljattain joulun alla. Kuinkahan monesti olenkaan ennen sitä ajatellut että “voi kumpa…” tai “tämäkin sujuisi jos…” Aika monta kertaa. Kun vihdoin sain tietää, että minulla on mahdollisuus toteuttaa tämä haaveeni, en empinyt hetkeäkään.

Kiitos Bonuswayn, sain VIHDOIN ja viimein itselleni langattomat kuulokkeet, joissa ei ole vain hyvä äänentoisto, vaan ne ovat myös todella coolin näköiset. Aiemmassa postauksessa kerroin rakkaudestani elektroniikkaan, ja pakkomielteestäni saada kaikki uusimmat pelit ja vehkeet. Kyseiset kuulokkeet ovat siis luonnollisesti olleet hankintalistallani jo pitkään, mutta ikävä kyllä opiskelijabudjetin kanssa ei vain marssita kauppaan ja osteta, ainakaan laadukkaita sellaisia. Nyt kelpaa jumpata kuulokkeet päässä, kun piuha ei takerru mihinkään. JA ehkä yksi eniten ärsyttäneistä asioista langallisten kuulokkeiden käytössä on nyt myös eliminoitu: Kun astun kotiovesta sisään, minulla on monesti hyvä kappale kesken, jonka haluaisin kuunnella loppuun. Haluaisin myös riisua takin heti eteisessä. Tämä yhtälö ei kuitenkaan toimi, sillä aina takkia riisuessa vähintäänkin toinen (ellei molemmat) kuulokkeista pompsahtaa ulos korvasta, johdon takertuessa vetoketjuun tms. Säädön jälkeen kuuntelunautinto on jo tiessään, ja kuulokkeet joutavat laukunpohjalle odottamaan seuraavaa käyttökertaa… Jep, pienet on ongelmat, mutta silti niiden ratkaiseminen tuottaa paljon iloa.

Eli tosiaan, Teknik Magasinet kuuluu Bonuswayn listoille, ja sieltä minä nämä ihanuudet bongasin. Haluankin painottaa sitä, kuinka helppoa Bonuswayn kautta on oikeasti shoppailla. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin tietysti liittyä palveluun, ja etsiä laajasta tarjonnasta se nettikauppa, jota haluat selata. Tämän jälkeen sinut ohjataan automaattisesti kyseiseen verkkokauppaan, ja pystyt tekemään siellä ostoksia aivan normaalisti. On kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, että olet muistanut klikata itsesi sivustolle juurikin Bonuswayn kautta, ei pelkän selaimen. Tästä hankinnasta sain bonusta hiukan vajaa 4€, eli tällä tahdilla saadaan pitkässä juoksussa kerrytettyä aika rutkasti ilmaista rahaa.

Ja tosiaan, kaikista ostoksistasi saat bonusta, eikä palvelun käyttö maksa mitään. Tämä on käytännössä sama, kun saisit alennusta kaikista verkko-ostoksistasi, mutta alennus maksetaan tilillesi myöhemmin, sitten kun itse haluat (kertyneen summan ylittäessä 15€.) Käytännössä, sinä kuluttajana et menetä mitään, vaan pelkästään saat. Mikäli haluat kokeilla palvelua, voit tehdä sen täältä. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä saat heti 10€ bonusta, jee!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s