Helpotusta liittymäviidakkoon?

Heipparallaa!

Olettekos kuulleet sellaisesta kuin Moi? Ilmeinen vastaus taitaa olla kyllä, mutta ei välttämättä siinä yhteydessä, jota nyt haen takaa. Kuten olen aiemmin todennut, olen aikamoinen elektroniikkahirmu, ja haluan aina omistaa kaikki viimeisimmät pelit ja vehkeet mitä tulee elektronisiin laitteisiin. Samaan aikaan olen kuitenkin hyvin kärsimätön opiskelemaan uusia asioita, mikä tarkoittaa sitä, että hermoni joutuvat hieman liiankin usein koetukselle käsitellessäni näitä omia elektroniikkaihmeitäni.

Käytännössä haluan, että kaikki laitteeni pelaavat mukavasti yhteen, ja ovat kaikin mahdollisin tavoin yhteydessä toisiinsa. Tähän kuuluu tietysti olennaisena osana jakotoiminnot yms, mutta myös liittymien ylläpito ja laskutus. Tässä kohtaa kuvioihin astuu Moi!


*Yhteistyössä/ Moi -mobiili

Moi on uuden sukupolven mobiilioperaattori, joka erilaisten liittymäpakettien sijaan tarjoaakin kuluttajalle oman Moi -tilin, jonne voi kerätä juuri omiin tarkoituksiinsa soveltuvan kokonaisuuden. Yksi 4G liittymä, eli “simmi”, maksaa aina 6€, eli laskutuspolitiikka on hyvin yksinkertainen. Käytännössä, jos minä haluaisin vaikkapa kännykkääni, tablettiini ja langattomaan WiFiini jokaiseen omat simmit, tulisi se maksamaan 18€ kuukaudessa, eikä mitään sen ihmeellisempiä diilejä tarvitse neuvotella.

Moi -tilin kautta olen siis itse vastuuhenkilönä siitä, mistä maksan. Valmiisiin paketteihin kun kuuluu usein kaikenlaista ylimääräistä tilpehööriä, ja myös allekirjoittanut on viimeisen kuukauden sisään joutunut soittelemaan oman operaattorinsa asiakaspalveluun, selvittelemään syitä aivan tuhottoman suuriin puhelinlaskuihin.

Vaikka liittymien hinta on se kiinteä 6€/kappale, tämä ei silti tarkoita, ettetkö pystyisi säätelemään halutessasi datan tai puheajan määrää. Jos tuntuu siltä, että 4 gigan data ei riitä vastaamaan omia tarpeitasi, liittymä on helppo muuttaa joko täysin rajattomaksi, tai maksaa ylimenevästä osuudesta sen verran kuin on tarpeen. Sama pätee puheaikaan.

Mikäli tämä saattaisi olla oma juttusi, voit käydä tutustumassa liittymään ja tilaamassa täältä!

Huhhei, torstaissa mennään jälleen, ja se tarkoittaa sitä, että uusi vuosi kolkuttelee aivan parin päivän päässä. Lauantaina tosiaan vietetään viimeistä päivää 2016 -vuonna, eikä paluuta enää ole. En ole moneen vuoteen tehnyt minkäänlaisia uudenvuoden lupauksia, joten nyt voisi olla korkea aika todella asettaa jonkinlaisia odotuksia ainakin sen suhteen, mitä tavoittelen tulevaisuudeltani. Sen verran on tulossa kaikkea siistiä, että kyllä tässä kelpaa jo hiukan lupaillakin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s