Lahjatärpit, joita en olisi keksinyt ilman Bonuswayta!

Minä tykkään antaa lahjaksi aina jotain erityistä, ja pidän siitä, että kaikessa on jokin kaunis idea taustalla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että ostan jotain sellaista, joka todella kuvastaa saajaansa tavalla tai toisella. Noh, pahin sudenkuoppa itselläni onkin usein se, että huomaan ostaneeni jollekulle saman lahjan viimeiset kolme vuotta putkeen, kunnes lopulta alan miettimään, että hetkonen… Vaikka ideat kävisivätkin vähiin, en silti suostu antamaan kenellekkään pelkkää Fazerin Sinistä tai markan käsirasvaa (paitsi tietysti jos joku todella nämä haluaisi saada!), vaan pyrin etsimään jotakin saajalle hyödyllistä. Onkin mahtavaa, että Bonuswayn kautta tilatessa, lahjaan voi panostaa hieman enemmän, koska siitä saa rahaa takaisin.

Bonuswayn tarjontaan kuuluu kattavasti erilaisia nettikauppoja ja palveluita. Omat suosikkini liittyvät tietysti urheiluun, ja yllättävää kyllä, ELEKTRONIIKKAAN. Kyllä, olen aina ollut aivan hulluna kaikkeen elektroniikkaan liittyvään, varsinkin puhelimiin. Pienempänä, kun minulla oli ensimmäistä päivää käytössä tuliterä puhelin, silmäilin netistä jo seuraavaa kännykkäehdokasta. Saatoin vertailla eri mallien ominaisuuksia monta tuntia kerrallaan, ja pohdiskella mikä niistä olisi hyvä juuri minulle. Ja olin siis ala-aste ikäinen. Harmi, että tämä innostus ei tietoteknisissä taidoissani järin näy…

Mutta tosiaan, sydämeni missasi varmaankin yhden lyönnin, kun huomasin Bonuswayn listalla Teknikmagasinetin. Kyseinen kauppa on sellainen, jossa minun on aina pakko päästä käymään kauppakeskuksissa pyöriessäni. Haltioissani lähdin selaamaan valikoimaa, joka on tietysti netissä kattavampi, kuin fyysisessä liikkeessä.

Yksi mielenkiintoisimmista lahjaideoista löytyikin älypuhelimen käyttäjille; Bluetooth -sormikkaat. Kyseisillä hanskoilla pystyy nimittäin puhumaan puhelimessa niin, että peukalolla kuunnellaan ja pikkurilliin puhutaan! *100 itkunauruemojia*, aivan loistava idea! Puhelinteemaan liittyen, löysin samaisesta kaupasta hurjan määrän erilaisia suojakuoria matkapuhelimiin, joissa on monissa hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Siinä myös edullinen, ja varmasti toimiva lahjaidea.

Toinen mahtava elektroniikkajälleenmyjä jonka löysin listalta, oli itselleni ennaltaan tuntematon Gearbest.com. Jos luulin äskeisen sivuston valikoimaa laajaksi, en ollut vielä nähnyt kaikkea. Gearbest.com tarjoaa aivan kaikkea kulutuselektroniikasta työkaluihin, ja itselläni meni ainakin hyvä tovi heidän valikoimansa selaamiseen. Yksi ehdoton tärppi heidän tarjonnastaan oli kaunis ja siro sykemittari, joka ei hinnaltaan ollut kuin muutaman kympin! Normaalistihan nämä maksavat satoja euroja, joten aika hyvä diili, kun super edullisesta tuotteesta saa vielä rahallisen bonuksen talteen.

Tästä onkin kätevä liukua urheiluteemaan. Bonuswayn tarjonnasta löytyy myös useita verkkokauppoja, jotka myyvät urheilutuotteita. Näistä ensimmäisenä pisti silmään ihana Nike.com! Kyseessähän on tietysti virallinen Niken verkkokauppa, täynnä Niken tuotteita. Voiko olla parempaa? On varmaan sanomattakin selvää, että löysin sivuilta heti kymmeniä, toinen toistaan kauniimpia lenkkareita ja sporttikenkiä, joille tekisin mielelläni tilaa kenkähyllylleni. Jos siis joku läheiseni sattuu lukemaan tätä, niin “all I want for cristmas is Nikes…” Okei okei, myöskään ihana fleece -setti viininpunaisen värisenä ei olisi pahitteeksi löytyä lahjakääröstä!

Fitnesstukku on sen sijaan yksi suosikeistani, mitä tulee lisäravinteisiin ja urheiluvälineisiin. Bonuswayltä saa myös heidän tuotteistaan bonusta, ja vähän harmittaakin etten ole tajunnut tätä jo ajat sitten. Heidän valikoimastaan pukinkonttiin lähtisi tällä hetkellä Casallin voimapyörä, jolla keskivartalon vahvistaminen sujuu todella tehokkaasti, missä ja milloin vain. Toinen treeniväline olisi varmasti ihan perinteinen vastuskuminauha, jolla treenaaminen käy näppärästi useiden variaatiomahdollisuuksien takia.

Tälläisiä ideoita siis löysin selatessani Bonuswayn tarjontaa. Kaikki nämä tuotteet ovat sellaisia, joita voisin kuvitella itse vastaanottavani lahjaksi, tai kääriväni pakettiin jollekin toiselle. Mikäli haluat saada bonukset talteen mm. näistä mahtavista nettikaupoista, liity Bonuswayn käyttäjäksi täältä! Palvelu on siis täysin ilmainen, ja ensimmäisen ostoksen yhteydessä saat heti 10€ lisäbonusta. Itsehän tilasin ensimmäisenä ostoksenani Bonuswayn kautta pizzaa, ja oli kyllä hieno tunne kun tästä hyvästä kilahti 10€ säilöön.. Huippua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s