Huippulaadukasta kasvojenhoitoa puoleen hintaan Offerillan kautta!

Jo ensimmäisten talvipakkasten saavuttua, ihoni alkoi tuntua jokseenkin kuivalta ja samealta. Olen pari vuotta takaperin käynyt ihoni kanssa pienen taisteluvaiheen, joka on myös jättänyt omat jälkensä kasvoille. Mietin pitkään viitsisinkö pulittaa kalliista kasvohoidoista, jotta saisin kirkkaan ihon. En myöskään ole tiennyt laajan valikoiman keskellä minkä hoidon puoleen ylipäätään kääntyä.

dsc_0962

Olen kuullut jo jonkin aikaa sitten palvelusta nimeltä Offerilla, ja olen heidän uutiskirjeensä tilaaja. He tarjoavat useista palveluista ja tuotteista todella huikeita alennuksia, ja heidän kauttaan tilatessa löytyy varmasti aina edullisin hinta. Hoitojen, kampaamopalveluiden ja muiden tuotteiden lisäksi, palvelu tarjoaa alennuksia mm. ravintolaillallisiin, aktiviteetteihin ja jopa terapiaan. Valikoima on siis todella kattava, ja nettisivuja selatessa tuntuu kuin olisi karkkikaupassa! Jostain syystä en ole aiemmin vielä uskaltautunut kokeilemaan palvelua, sillä hinnat vaikuttavat tosiaan liian hyvältä ollakseen totta, enkä ole tiennyt kuinka homma käytännössä toimii. No, löysin hiljattain heidän sivuiltaan aivan täydellisen hoidon kasvoilleni, ja sainkin onnekseni tilaisuuden päästä kokeilemaan sitä.

Hommahan toimii niinkin kätevästi, että nettisivuilta klikataan ostoskoriin ne diilit, jotka halutaan ostaa, ja siirrytään kassalle. Maksutapoja on monia aina laskusta verkkopankkiin. Sähköpostiin ilmestyy kuponki, joka sitten näytetään siellä paikassa jonne diili on ostettu. Helppoa kuin heinänteko, vai miten se nyt meni..

Oma hoitoni oli tosiaan kasvojen kemiallinen Glykopeel -kuorinta, ja se suoritettiin maanantaina Jätkäsaaressa, Clinic Kristiinassa. Paikka oli aivan ihanan tunnelmallinen ja palvelu hyvin ystävällistä. Hoidon aikana kasvoille levitettiin erilaisia voiteita, ja ihon ph -arvo laskettiin kahteen. Tunne kasvoissa oli hiukan poltteleva, mutta silti miellyttävä. Tämän jälkeen ph -arvo neutralisoitiin takaisin seitsemään. Hoidon tarkoituksena on “sulattaa” kaikki syvät epäpuhtaudet ihon alta, kuten mustapäät ja muut tukkeumat. Nyt parin päivän jälkeen iho tuntuu kuulaalta ja sileältä, mutta lopullinen tulos näkyy vasta n. viikon kuluttua hoidon suorittamisesta. 

img_3189

Offerillan käyttö oli niin helppoa, että ostoskoriin on kerennyt jo päätyä muitakin kauneuteen liittyviä hoitoja – roimalla alennusprosentilla varustettuna tietenkin. Palvelun taustalla on erittäin mieluisa ajatus siitä, että kaikki voivat kokea elämyksiä lompakon paksuudesta huolimatta. Tästä olen kyllä täysin samaa mieltä. Offerillan tarjontaan voit tutustua täältä!

*Kaupallinen yhteistyö/Offerilla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s