Nettishoppailija, tiesitkö että saat joululahjahankinnoista bonusta suoraan pankkitilillesi?

Itseasiassa, minä en ainakaan tiennyt, ennen kuin sain tilaisuuden toimia yhteistyössä yrityksen kanssa, joka on keksinyt jotain näin nerokasta.

Bonusway on sivusto, joka toimii ikään kuin sähköisenä bonuskorttina, kun ostamme tuotteita tai palveluita netistä. Toiminta ei kuitenkaan perustu minkään pisteiden tai palkintojen keräämiseen, vaan ostoksista hyvitettävän bonuksen yksikkö on raha, ja se maksetaan suoraan kuluttajan omalle pankkitilille.

Miten homma toimii käytännössä?

Bonusway tekee yhteistyötä yli 900 verkkokaupan kanssa. Kun tilaamme kyseisen sivuston kautta tuotteen, kauppa maksaa sivustolle myyntipalkkion, ja se jaetaan kuluttajan kanssa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista, joten siihen ei liity minkäänlaisia riskejä. Kun bonuksia on kertynyt yli 15€:lla, ne voi halutessaan siirtää könttäsummana pankkitilille. Jokaisen nettisivuston kohdalla on yksilöity prosenttimäärä, jonka perusteella hyvitystä maksetaan.

Processed with VSCO with hb1 preset

Nyt kun joululahjojen hankinta alkaa olla viimeistään käsillä, kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä Bonuswayn tarjoama etu. Itselleni ainakin lahjat ovat lompakolle aika tuntuva menoerä, kun hankintoja täytyy tehdä niin pajon. On siis todella lohdullista, että voin saada osan käyttämästäni summasta takaisin. Tarjolla on lukuisia tuotteita ja palveluita eri kategorioista, aina muodista ja kauneudesta ruokaan ja matkailuun. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin! Pienenä vinkkinä myös, että ensimmäisestä ostoksesta saat 10€ lisäbonusta liittymistarjouksena… Palveluun voit liittyä tästä.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mukavia ostoshetkiä!

*Kaupallinen yhteistyö/Bonusway

2 thoughts on “Nettishoppailija, tiesitkö että saat joululahjahankinnoista bonusta suoraan pankkitilillesi?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s