MUODONMUUTOS VUODESSA ja Mass.fi -lisäravinteet!

Aivan mahtavaa lauantaita kaikille!

Minulla on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu, ja me olemmekin ystäväni kanssa menossa treenaamaan nyt aamupäivästä. On todella hauskaa käydä välillä treenaamassa yhdessä, sillä se antaa jotenkin kummallisesti lisäbuustia omaankin tekemiseen. Tietysti treeniaikaa täytyy varata myös hiukan enemmän kuin yksin jumpatessa, sillä höpöttelyyn menee oma osuutensa… Ajattelin itseasiassa mennä vielä huomennakin salille, mutta aion katsoa lähempänä fiiliksen mukaan. Treenipainoissa on tullut kehitystä viimeaikoina mukavasti, ja tähtämessä koko ajan suunta ylöspäin.

Itselleni tärkeämpää on juurikin voiman kehitys, kuin lihasmassan lisääminen. Toki nämä kulkevat käsi kädessä, mutta eivät aina suoraviivaisesti. On mahtavaa tuntea itsensä vahvaksi, ja asettaa jatkuvasti uusia tavotteita.

Aloin hiljattain laskemaan, että aktiivista salitreeniä on takana nyt vuoden verran. Kuten olen aiemminkin maininnut, salikortti on ollut taskussa jo muutamia vuosia, mutta siellä treenaaminen oli aiemmin vain satunnaista. Tuohon aikaan pelasin vielä jalkapalloa, mikä tietysti söi aikaa salitreenaamiselta. Ajattelin nyt kuitenkin postata kuvan ajalta ennen aktiivista salitreeniä, ja vuoden treenailujen jälkeen.

img_3071

Ulkoinen muodonmuutos on tietysti vain yksi osa kehitystä, ja kuvien välillä rasvaprosenteissa on myös suuri ero. Pelkällä salitreenillä ei siis ole tuloksia tullut, vaikka se onkin ollut todella merkittävä tekijä.

Suuri vaikutus on ollut myös ruokavaliolla ja sen laadulla. Käytännössä, enemmän kasviksia ja proteiinia, vähemmän höttöä ja herkkuja. Olen myös vuoden mittaan käyttänyt erilaisia lisäravinteita, kuten patukoita, palautusjuomia, treenibuustereita jne.

Näiden etuja on mm:
– Riittävä proteiinin saannin turvaaminen
– Toimii nopeana välipalana
– Helppo seurata energiansaantia
– Auttaa makeanhimoon
– Hillitsee nälkää
– Tuo treeniin lisätehoja
– Palauttaa lihaksen treenistä ja edistää sen kasvua

Lukuisia hyötyvaikutuksia siis on, ja koska minulla alkaa varastot pikkuhiljaa hupenemaan, laitoin juuri mass.fi:hin tilauksen menemään. Sivustolta saa kattavasti lisäravinteita, kuten myös urheiluvaatteitakin. Pidän erityisesti siitä, että saan samasta paikasta kaikkia suosikkimerkkejäni yhdellä tilauksella! Tällä kertaa ostoskorista jatkoon pääsi:

– Jättipurnukka maapähkinävoita, niin ei sitten heti lopu kesken..
– Omega 3 -kapseleita, näistä pidän erityisesti siksi, että ne pitävät ihon sileänä
– Protein Blend vaniljan makuisena, tässä valmisteessa yhdistyy kolmen eri proteiinin hyödyt, ja tuote onkin aivan uusi innovaatio Massilta
– Proteiinipatukoita omena-kanelin makuisena, näitä odotan aivan into piukeena, koska pitäähän joulua päästä fiilistelemään myös protskupatukoiden muodossa!

Mikäli haluatte saada parhaat tehot irti urheilullisesta elämäntyylistä, kannattaa itsekin laittaa tilausta menemään. Mass.fi:ssä on nyt todella reilut Black Friday -alennukset, sillä kaikki tuotteet ovat -25-80%! 

Ei muuta kun hyviä ostoshetkiä!

copy-of-600x600-mass-wk25-ch-nutrendinfo
*Kaupallinen yhteistyö/mass.fi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s