Resepti: Omega-smoothie

 dsc_1106 Vilauttelin jo eilen fitnessmalli -snäpin puolella ihanaa iltapalasmoothietani, jonka voimalla jaksoin sopivasti painaa konehommia iltamyöhään, eikä aamullakaan olisi ollut vielä nälkä. Aika täyttä tavaraa siis, niin koostumukseltaan kuin ravintosisällöltäänkin. Tämä smoothie nimittäin rakentuu pääosin ihmiselle välttämättömien rasvahappojen, omega-3:n sekä omega-6:n lähteistä. Erityisesti länsimaissa on huolehdittava, että myös omega-3:sta saa ruokavaliosta suhteessa tarpeeksi, ja sitä tässä smothiessa riittää. Kannattaa siis napata tämä superterveellinen resepti talteen:

dsc_1110

Omega-smoothie:

1/2 avocado
1 kpl banaania
1 kpl omega-kananmunaa
70g pakastepinaattia
1 tl chian siemeniä
1 tl kaakaonibsejä

Päälle:
Saksanpähkinöitä/cashewpähkinöitä

Heitä kaikki ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi massaksi. Kaada smoothie lasiin, ja ripottele päälle vielä kourallinen valitsemiasi pähkinöitä. Tämä smoothie sopii koostumuksensa ansiosta hyvin myös lusikalla nautittavaksi! 

dsc_1107

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s