Täällä ollaan!

dsc_0737

Aivan mahtava päivä, sillä blogini on tänään siirtynyt uudelle alustalle. Olen asiasta enemmän kuin innoissani, sillä jonkin verran uudistuksia on tosiaan luvassa. Blogin nimi vaihtui, ja se on tästä lähtien “NiciFit“. Tekstini tulevat käsittelemään hiukan aiempaa enemmän treenijuttuja, sekä myös vinkkejä ja reseptejä ruokavalioon liittyen.

Haluan myös ennen kaikkea korostaa sitä rentoa otetta elämään, jossa ruoka ja treenit eivät välttämättä ole päiväjärjestyksessä aina se numero yksi. Jaan vinkkejä terveelliseen elämäntyyliin, ja näitä voi jokainen toteuttaa juuri omalle kohdalleen sopivimmalla tavalla, urheilutaustasta tai muista tekijöistä huolimatta.

Fitnessmalli.fi on täysin uudistunut portaali, jossa bloggaajat ovat olleet Fitnessmalli -kilpailun finalisteja. Sivustolta löytyy siis kirjaimellisesti paljon girlpoweria, ja monipuolinen tarjonta blogeja urheilulliseen elämäntyyliin. Fitnessmallikilpailun uudet organisaattorit, Emmi Lehtomaa sekä Nina Ioanna vastaavat myös blogiportaalin pyörittämisestä.

Viestiä saa pistää rohkeasti kommenttikenttään, otan ilomielin vastaan ruusuja, risuja, postaustoiveita jne. Toivottavasti mahdollisimman moni vanhoista lukijoista jää seuraamaan juttujani tällä uudella alustalla, ja mahdollisimman moni uusi lukija liittyisi mukaan remmiin!

Minut löytää myös somesta:
Snapchat: nicoleharmes
Instagram: nicoleharmes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s