Uudet tuulet!

Arki on jälleen lähtenyt rullaamaan kouluhommien ja töiden parissa. Tehtäviä ja opiskelua riittäisi vaikka millä mitalla yliopistoaineiden kanssa, ja lisäksi PT -koulutuksen käytännön opinnot verottavat oman osansa ajasta. Meille ei valehdeltu, kun vuoden alussa kerrottiin, että tämä opintopaketti tulee olemaan todella tiivis. Itse kyllä nautin siitä että toimintaa riittää, ja pikku kiire pitää elämän mielenkiintoisena.

Lupasin edellisessä postauksessa hiukan palata finaalitunnelmiin, joten tässä vielä vähän kuvamateriaalia:

0w4a1159

0w4a1181

0w4a0880

Finaaliviikonloppu oli kaikin puolin onnistunut ja erittäin tapahtumarikas. Edustaisin I Love Me -messuilla mielelläni vielä ensikin vuonna jonkin työkuvion merkeissä. Nyt ei kuitenkaan auta muu kuin katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ja suunnata täysillä päin niitä omia unelmia.

Jatkosta olenkin saanut aivan hykerryttävän mahtavia uutisia. Siirryn bloggaamaan fitnessmalli.fi -sivuille ja tulen blogissani jakamaan vielä enemmän konkreettisia treeni- ja ruokavinkkejä. Aion kuitenkin pysyä pohdiskelevalle ja syvälliselle kirjoitustyylilleni uskollisena, joten vanhat lukijat tulevat varmasti viihtymään jatkossakin.

Fastille kiitos ja kumarrus tästä puolivuotisesta! Uuden blogin osoitteen tulen jakamaan pikimmiten.

Ihanaa keskiviikkoa!

-Nicole

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s