Ei päämäärä, vaan se matka

Huh miten tapahtumarikas viikonloppu on nyt takanapäin. Tuota viikonloppua olen enemmän tai vähemmän pelonsekaisin fiiliksin odottanut viime toukokuusta lähtien, ja tuntuu hiukan tyhjältä nyt kun kaikki on ohi. Kisa oli osa meidän kaikkien elämää lähes puoli vuotta, ja tulen olemaan ikuisesti kiitollinen siitä että sain olla mukana tuolla huikealla matkalla.

Hakemuskirjeen lähetettyäni olin todella epävarma siitä, yltäisinkö edes karsintoihin asti. Kun sain Jannilta sähköpostiviestin jossa hän toivotti minut tervetulleeksi casting -päivään, kiljuin riemusta. Nyt minulla olisi mahdollisuus näyttää mihin kaikkeen minä pystyn. Jatkoin treenaamista normaalisti sekä söin terveellisesti, hyvin pitkälti samalla kaavalla mihin olin normaalistikin tottunut.

img_2284

Karsinnoissa iski kamala jännitys aivan puun takaa. Paikalla oli 40 toinen toistaan upeampaa naista, ja minun tulisi todistaa miksi juuri minä ansaitsisin paikan kymmenikössä. Ensitöikseni lopetin itseni vertaamisen muihin. Tekisin vain parhaan mahdollisen suorituksen mihin pystyn, ja jos se ei riitä, niin silloin minä en olisi oikea henkilö pääsemään finaaliin muutekaan.

Kierrosten edetessä upeita tyttöjä putosi pois. Kun nimeni mainittiin viimeisen kierroksen jälkeen finalistien joukossa, en tiennyt purskahtaisinko itkuun vai nauruun. Tuo hetki tulee olemaan yksi tärkeimmistä muistoista koko elämässäni. Me kaikki halailimme ja taputtelimme toisiamme olkapäälle, vaikka olimme tunteneet vasta pari tuntia. Näiden tyttöjen kanssa synkkasi heti. 13267871_10206259294429346_7651877468230830178_n

Puoli vuotta meni aivan hujauksessa, ja me olemme kaikki antaneet kilpailulle todella suuren panostuksen. Tunnen itseni hyvin onnekkaaksi siitä, että juuri minulle on annettu tälläinen mahdollisuus mennä niitä asioita kohti joita haluan tulevaisuudelta. Olo on kaikin puolin raukea ja kiitollinen. Kuitenkin, kilpailussa vain yksi voi olla voittaja ja valinta meni täysin nappiin. Fitnessmalli 2016 on Anna Korhonen, ja tämä nainen on tittelinsä ehdottomasti ansainnut. Finaalista tulen kirjoittamaan hiukan myöhemmin, kun saan haltuuni kaiken kuvamateriaalin.

Haluan kiittää erityisesti viimeistä vuotta kilpailun organisaattorina toiminutta Janni Hussia, joka on aivan upea ja sydämmellinen ihminen. Puikkoihin astuvat Emmi Lehtomaa sekä Nina Ioanna ovat myös aivan mahtavia tyyppejä, ja he tuovatkin mukanaan tulevien vuosien kilpailuihin hiukan uusia tuulia. Kiitos myös mahtaville sponsoreillemme, joilta saimme kilpailun myötä hurjan määrän tarvikkeita urheilulliseen elämäntyyliin.

Itselläni on paljon jatkosuunnitelmia, ja myös blogi pysyy edelleen mukana kuvioissa. Nyt nokka kohti seuraavia haasteita, ja mitä tahansa tulee vastaan, muistetaan aina kurkotella tähtiä!

Ihanaa viikonalkua!

-Nicole

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s