Unettomia öitä ja hallittua kaaosta…

Niistä on tämän tytön finaalia edeltävä viikko tehty.. No ei nyt ihan niinkään, mutta kyllä jännityksen läsnäolon huomaa oikeastaan kaikessa mitä tekee, niin unessa kuin valveillakin. Yöt ovat olleet selvästi rauhattomampia kuin vielä pari viikkoa sitten, ja välillä tulee heräiltyäkin koreografiat mielessä. Tämä ei oikeastaan ole edes itseni tapaista, minä kun normaalisti syöksyn päistikkaa tilanteeseen kuin tilanteeseen sen kummempia miettimättä. Jännitys iskeekin sitten juuri ennen h-hetkeä, ottaen kaikki luulot pois. Ehkä tämä etukäteen vatvominen on aivojeni tapa lievittää rimakauhua lavalla, kun sen kärsii jo nyt?

img_2195

Hallittu kaaos on lähinnä korvien välissä, kun pitäisi viikonloppua varten valmistautumisen lomassa hoitaa muutkin elämän osa-alueet kuten koulu ja työt. Tosiasiassa näiden sovittaminen ei ole sinänsä mikään ongelma. Töissäkin minua on tsempattu hurjasti ja kaikki toivomani vapaapäivät on laitettu onnistumaan, mistä olen todella kiitollinen! Jotenkin vain on koko ajan sellainen olo, kuin olisi miljoona asiaa kesken, vaikka kaikki on oikeastaan ihan hyvin hallinnassa.

Hieman uhkarohkeasti kävin laitattamassa kynnet messuja varten jo vajaat kaksi viikkoa sitten, sillä omat alkoivat olemaan niin karseassa kunnossa… Tänään kävin koulun jälkeen ostamassa vielä viimeisiä hankintoja ennen viikonloppua. Löysinkin juuri etsimäni meikkijutut sekä hiustenlaittoon tarvittavat asiat. Illalla meinasin vielä itse hiukan tuunata hiusväriäni. Jos menee mönkään niin onneksi on vielä huominen aikaa korjailla vahinkoja!

Kävin myös tänään vetämässä viimeiset salitreenit ennen kisoja, ja olo on tavallaan huojentunut. Nyt on kropan eteen kaikki suurin työ tehty, ja vartaloni on nyt siinä kunnossa missä se tulee olemaan lavalla. Hassua kyllä, kisakuntoani en stressaa oikeastaan yhtään. Olen koko tämän ajan mennyt kehoani kuunnellen, ja tiedän että tämä on paras mahdollinen kunto johon voin tässä ajassa yltää. Lisäksi muut kilpailun osa-alueet ovat tuntuneet itselleni alusta lähtien paljon merkittävämmältä, ja esimerkiksi tanssiosuus tuottaa itselleni jo tarpeeksi perhosia vatsaan…

img_2126

Nyt ei muuta kuin odottavin mielin kohti kilpailuja, edessä olevasta messuviikonlopusta tulee varmasti MIELETÖN! Meitä saa ja pitää tulla moikkaamaan Fastin, Zero Pointin sekä Egon pisteille, yritämme parhaamme mukaan heittää jotakin hyvää läppää…

Mahtavaa loppuviikkoa kaikille, nähdään messukeskuksessa!

-Nicole

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s