Vitsit mikä Tuuri!

Noniin, ylempänä komeileva puujalkavitsin siivittämä otsikointi ei varmaan jätä salaisuudeksi missä olimme lauantaina esiintymässä. Aivan oikein, Tuurissa!

Vaikka paikalla piti olla tasan klo 11, monella aamu alkoi jo neljästä eteenpäin. Laittautuminen ja ajomatka verottivat jonkin verran yöunista, mutta sitä ei kyllä kenestäkään huomannut. Meno oli yhtä levotonta kuin aina ennenkin, ja juttujemme taso… No ei puhuta siitä.

Itse olin hoitanut perjantaiksi majoituksen puolesta välistä matkaa, Tampereelta, jossa asuu iso osa sukulaisistani. Herätyskello soi lauantaina klo 5.30, jonka jälkeen seuraavat kaksi tuntia kuluivatkin kiharrin kädessä. 8.45 olin kutakuinkin saanut itseni valmiiksi, ja lähdin navigaattorin ohjeistamana ajamaan kohti Kyläkauppaa.

Kun kaikki tytöt olivat saapuneet paikalle, kertasimme hieman koreografiaa, sekä kunkin kierroksen esiintymisvaatteita. Jännitys oli kyllä suuri ennen ensimmäistä showta, joka alkoi klo 12. Minulla kävi aamulla pieni ripsikatastrofi, sillä yliherkät silmäni muuttuvat aina vesiputoukseksi joutuessaan tekemisiin ripsiliiman kanssa. Tästä syystä ripset eivät olleet kiinnittyneet kunnolla, ja vietin osan päivästä silmät verestäen puolisokeana. Muiden tyttöjen ansiosta sain kuitenkin ripset laitettua uudestaan ennen toista showta. Silmät alkoivat heti uudestaan vuotamaan, mutta ainakin ripset olivat nätit ja mikä parasta, ne pysyivät kiinni!

image

Silmät punoittaen kohti ensimmäistä esitystä!

Esiinnyimme lavalla, joka oli sijoitettu Tuurin pihalle. Janni tempaisi yleisön mukaansa upealla juonnolla, jonka johdattelemana lähdimme lavalle tanssiesityksen merkeissä. Lava oli hieman pienempi kuin olimme ajatelleet, ja askeleiden ajoittaminen niin ettei kukaan putoa alas toi hieman hasteita. Kaikki meni kuitenkin oikein hyvin ja saimme olla tyytyväisiä itsemme.

image

image

image

Tanssin jälkeen show jatkui sponsorikierroksella, mihin jokainen sai keksiä omat liikkeensä. Kierros toteutettiin pareittain. Minä ja parini edustimme Tanstorea, joka on kattava aurinko- ja rusketustuotteiden verkkokauppa. Yrityksen tarkoituksena on suojata ihmisiä auringon aiheuttamilta vaaroilta, ja tarjota vaihtoehtoisia tuotteita ruskettumiseen ja ihonhoitoon. Käyttämällä heidän verkkokaupassaan alennuskoodia: FMALLI, saat 15% alennusta! Kierros oli todella hauska, ja vaikka vähän Janinan kanssa sekosimme alkuperäisestä suunnitelmasta, ei se menoa haitannut. Pahoittelen alla olevien kuvien laatua,  kaappasin ne videosta…

image

image

Viimeisenä edessä oli bikinikierros, jossa pääsimme esiintymään yksitellen lavalla. Janni esitteli meistä jokaisen, ja kysyi haastattelun muodossa kiperän kysymyksen, johon oli vastattava parhaansa mukaan. Tämä sujui kaikilta myös hienosti, eikä kukaan seonnut sanoissa tai askeleissa. Hyvä me!

image

Tytöt numerojärjestyksessä 1-10! Ihanat sporttivaatteet Casallilta.

Esitysten välissä, ja niiden jälkeen pääsimme vielä edustamaan Fastia ja Celciusta heidän pisteelleen.

fast_nix

Maistatimme muunmuassa näitä Fastin uutuuspatukoita! Nämä maistuvat aivan suklaapatukalta, mutta sisältävät runsaasti proteiinia, ja toimittavat hyvin välipalan virkaa. 

celsius_tuotteet_paaryna

Janoiset virkistimme raikkailla Celsiusjuomilla. Ne sisältävät 0 kaloria sekä paljon hyviä vitamiineja. Yksi tölkillinen sisältää myös kahden kahvikupillisen verran kofeiinia, joten tässä mahtava vaihtoehto kahville. Oma lempimakuni on päärynä, joka komeilee kuvassa. 

Kotimatkalle pääsimme kaikki noin klo 17.00. Ajoin Tampereen kautta takaisin kotiin Vantaalle, ja kylläpäs uni maistui heittäytyessäni makuuasentoon. Suuri kiitos vielä kuuluu Tuurille!

Nyt on aika suunnata nokka kohti kuntosalia ennen iltavuoron alkamista. Energistä maanantaita kaikille!

-Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s