Juhannustaikoja

Vietimme Juhannusta pienellä porukalla Jyväskylän Oravasaaressa, perinteiseen tyyliin mökkeilemällä. Kotiin saavuimme vasta myöhään eilisiltana. Kyseisellä mökillä en ollut aikasemmin käynytkään, ja oli kyllä aivan ihanaa, kun ei oikeasti ollut sähköä tai juoksevaa vettä. Kolme päivää oli juuri sopivan mittainen irtiotto tähän kaupunkielämään, ja tuntuu siltä kun olisin ollut poissa viikon. Viikonloppu meni kyllä kaikin puolin nappiin, ja pääsin toteuttamaan kaikkia mökkiaktiviteetteja, kuten saunomista, soutelua, grillausta.. Talviturkkikin lähti tältä vilukissalta melko äkkiä, kun reissun ainoa miinuspuoli kävi liian piinaavaksi. Eli siis hirvittävät hyttysenpuremat joka puolella kehoa. Järvi oli ainoa paikka, missä hyttysistä pääsi hetkellisesti eroon, ja kutinaan sai helpotusta. Kaupasta haettiin Raidia joka sorttia, mutta näitä kiusankappaleita ei vaan pystynyt eliminoimaan. Välillä meinasi tulla itkupotkuraivarit, kun sekunttia pidempään ei samassa paikassa pystynyt istumaan, ilman paikalle kerääntyvää hyttyspilveä. Onneksi oli niin hauskaa että itikoita ei kerennyt jatkuvasti ajattelemaan!

Hyttysvarustus!

Hyttysuniformu…

Etukäteen hiukan jännitti, onnistunko rentoutumaan grilliruokien suhteen. Ruokailut sujuivat kuitenkin hyvin, enkä ollut itselleni turhan ankara. Asiassa kuin asiassa, minulla on yleensä vain kaksi ääripäätä. Teen joko kaiken aivan täsmällisesti, tai luovutan täysin. Olen siis todella iloinen että tällä kertaa kultainen keskitie löytyi.  Kolmen päivän aikana meni tosiaan muutamat makkarat ja nakit kurkusta alas, mutta näiden lihaisten purtavien kylkiäisenä söin reilusti kasviksia, kuten paprikaa ja munakoisoa grillattuna. Miniporkkanat olivat myös hyviä lisukkeita, ja niitä tulikin naposteltua joka välissä…

image

Pojat rakensi hienon kokon

Kaikenkaikkiaan, reissu oli todella onnistunut ja ihana avaus kesälomalle! Tänään onkin aika palata omien treenien pariin. Tiedossa olisi yläkropan pumppaamista salilla, ja myöhemmin porrastreeniä.

image

Keskiviikkona nähdäänkin taas fitnesstyttöjen kanssa Tikis -treenin merkeissä Hernesaaressa. Hauskaa päästä vetämään kunnon hikitreeni yhdessä, varsinkin kun olemme sen itse saaneet suunnitella! Paikan päälle saa tulla kuka tahansa (ikäraja 16 vuotta) jumppaamaan meidän johdolla, ja ilmoittautumaan pääsee täältä.

Ihanaa kesän jatkoa kaikille!

-Nicole

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s