Minustako Fitnessmalli 2016?

oranssi

Moikka! Jotain uskomatonta tapahtui minulle tasan viikko sitten. Selvitin tieni Fitnessmalli -castingeista finaaliin, kärkikymmenikköön. Olen edelleen ihan puulla päähän lyöty tästä kunniasta, sillä kaikki tytöt olivat upeassa kunnossa, ja kauniita niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Olen todella ylpeä saavutuksestani, sillä tiedän ahkeroineeni sen eteen jo kauan. Kun uskoo omiin unelmiinsa, sitä alkaa automaattisesti ottamaan askelia ne saavuttaakseen. Olin hakemassa fitnessmalli -kilpailuun ensimmäisen kerran jo vuonna 2013, mutta päätin etten ole vielä valmis. Halusin hioa itsestäni vielä paljon paremman. Se merkitsi minulle niin henkistä kasvua, kuin fyysistäkin. Tänä vuonna tiesin olevani paras mahdollinen minä. Päätin, että jos se ei riitä, niin on aika muuttaa omia tavotteitani. En olisi jäänyt pähkäilemään mikä meni vikaan, tai harmittelemaan asiaa minkä olisin voinut tehdä paremmin. Olisin hyväksynyt asian, ja ollut aidosti onnellinen finaaliin päässeiden puolesta. Kierrosten edetessä, minua ei oikeastaan jännittänyt kuulenko oman nimeni jatkoon päässeiden joukossa. Olin se sitten minä tai joku muu, valinta olisi tuomareilta täysin oikea.

oranssi 2

Oli kyse mistä tahansa, itseltään ei saa vaatia liikaa, eikä itseään kannata mollata mikäli tulee mutkia matkaan. Kaikki unelmat eivät välttämättä ole tarkoitettu toteutuvaksi, ja onnen voi löytää myös lähempää. Jos taas halu on tarpeeksi kova, ja reitti tuntuu selkeältä, on mahdollista saavuttaa vaikka mitä. Lokakuussa selviää, toteutuuko minun unelmani tulla Fitnessmalliksi 2016. Seuraavassa postauksessa avaan hieman taustojani ja kerron itsestäni enemmän. Tervetuloa seuraamaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s